Studii clinice - Apetit Block

Au fost efectuate trei studii clinice pentru a investiga beneficiile Sinetrol® asupra compoziției corpului. Cu rezultate de la peste 190 de subiecți, acest „tocător" natural de grăsimi este o soluție dovedită și sigură pentru a ajuta la scăderea excesului de grăsime din corp.

După un studiu clinic prospectiv controlat cu placebo pe 20 de subiecți (1), a fost efectuat un al doilea studiu clinic cu 95 de subiecți supraponderali care au consumat o dietă normală și au limitat activitatea fizică la 30 de minute pe săptămână, timp de 3 luni (2).

Sinetrol® a contribuit la îmbunătățirea compoziției corporale*:
Pierderea dovedită de grăsime**: subiecții care au luat suplimente au avut, în medie, o scădere de 10% din masa de grăsime abdominală
Circumferința în talie și șold s-a redus fiecare în medie cu 5 cm
Un al treilea studiu clinic a fost realizat recent pe 77 de subiecți supraponderali și obezi. Sinetrol® își confirmă beneficiile pe parcursul a 4 luni*:
Subiecții au scăzut în medie cu 63% din excesul de masă de grăsime corporală, măsurat prin tehnologia standard DXA (Absorbțiometrie cu raze X duble)
Suplimentarea a dus la o creștere a cheltuielilor energetice în repaus cu 180 kcal/zi.
Nu numai că subiecții au pierdut în greutate, dar au și câștigat în mod semnificativ masa musculară, ceea ce a contribuit la o compoziție corporală mai sănătoasă

Accesati studiile clinice  aici

Top